roysibbaldbalie.reismee.nl

In het app aangekomen

Zo we zijn gezamenlijk in het app aangekomen, man man wat een luxe, maar welheel mooi en schoon, Even bij gekomen van de lange reis nadien hebben we gezamenlijk lekker Indonesisch gegeten. Mijn broer kwam nog even met een goede kennis langs , om ons wat informatie te geven over het eiland Bali , Morgen zullen we gezamenlijk naar het stadje nusa dua gaan om info te winnen voor de trip om in het ziekenhuis te gaan helpen Maar goed we hebben deze dag al heel veel gedaan en zijn wederom erg moe maar verzadigd kort om een schitterend eiland om je te vermaken.

EKS

De site is gevonden, we zullen jullie op de voet volgen, we zijn benieuwd naar jullie verhalen!!
Heel veel plezier!
Groeten vanuit het regenachtig Holland!

peter buist``

nou beter!

even lekker uitrusten en dan er weer tegen aan komt wel goed met jullie denk ik haha!.

noujah groetjes uit dit zonnige (niet dus ) nederland.

Melanie

halloo familieleden(K)
gelukkig dat jullie goed zijn aangekomen!
geniet maar lekkerr van het weer!:)
zoals gewoonlijk regent het hier!
nouu heeel veel plezier en ga jullie blijven volgen !!:P

dikke kuss Melaniee

Zippora

Lieve allemaal!

Wat fijn om te lezen dat jullie veilig en wel zijn aangekomen. Het is zeker een hele onderneming vooraf al en dan ben je er nog niet..niemand last van een jet lag? Foto's zien er geweldig uit..
Ik hoop dat jullie veel mooie dingen zullen zien en mee maken..geniet ervan!

Ik geniet van elke regendrup die er valt in Assen..heerlijk al die regen!!! (NOT)

Tot het volgende berichtje!!

Dikke kus